Dah  buat Syarikat bagai. Siapa jadi alibaba kepada orang asing ini. 

Barua terdiri dari rakyat tempatan yang sanggup jual maruah dengan membuka syarikat dan operasinya di lakukan oleh warga asing. Warga tempatan dibayar imbuhan bulanan untuk jadi alibaba.

Biar gambar berbicara. 
Penafian

Pihak BicaraMinda tidak bertanggungjawab terhadap komentarĀ  yang diutarakan melalui Tajuk " Dah buat Syarikat bagai. Siapa jadi alibaba kepada orang asing ini. " di lamanĀ  ini. Ia adalah pandangan peribadi pengomentar dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengomentar sendiri.

By mrzahz

4 thoughts on “Dah buat Syarikat bagai. Siapa jadi alibaba kepada orang asing ini.”
  1. Kerajaan malaysia harus bertindak tegas terhadap mereka ini dan juga tuan punya permit yang buat ali baba kepada warga asing.kalau dibiarkan akan boleh merosakkan lagi keadaan.

  2. Kalau yang buka kedai tu gi cari dadah sekilo letak dalam kedai, lepas tu panggil polis dan tangkap pemilik kedai itu..barulah diaorang takut nak bagi sublet macam ni….

  3. Siapa yg jadi alibaba ni lucutkan kerakyatannya sekali… ini dah kira pengkhianatan kepada negara sendiri…check cashflow dalam akaun pemilik perniagaan mmg dapat detact mereka ni jadi alibaba atau tidak…

Comments are closed.

0Shares