Warga Emas kanser mata hidup gelandangan perlu diberi perhatian utama

Kalau hidung sumbat pun dah pening sampai susah nak kerja, tak dapat nak bayangkan perasaan pakcik ni. Semoga ada yang mampu memberi bantuan.

Info Sains Teknologi dan Kesihatan

 

Kesian ????, pakcik ni ada kanser mata tahap 4. Dia cakap pun tak berapa jelas. Nak jalan pun tak larat. Asyik pegang kepala maybe dok tahan sakit.

See also  Jika begini caranya tak perlu jadi manusia pun

 

Hidup pun sebagai Gelandangan. Jika sesiapa boleh bantu boleh cari pakcik ni kat bawah komtar sebelah parking teksi. Kesian sangat. Tak dak sapa yang jaga pakcik ni ????

 

See also  Video✓✓ Usahawan Malukan & Biadap Terhadap Warga Emas Buat Netizen Berang

Lokasi: Pulau Pinang

 

Kredit: Diana Bastomi

 

Semoga d permudahkan segala urusan????

Penafian

Pihak BicaraMinda tidak bertanggungjawab terhadap komentar  yang diutarakan melalui Tajuk " Warga Emas kanser mata hidup gelandangan perlu diberi perhatian utama " di laman  ini. Ia adalah pandangan peribadi pengomentar dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengomentar sendiri.

See also  Jangan takut makan kolesterol jika tak mahu 'zakarkiok'

Our Visitor

133203
Users Today : 1598
Users Yesterday : 1551
Users Last 7 days : 20515
Users Last 30 days : 69218
Users This Month : 26928
Users This Year : 133202
Total Users : 133203
Views Today : 2575
Views Yesterday : 2577
Views Last 7 days : 31918
Views Last 30 days : 108260
Views This Month : 41894
Views This Year : 204284
Total views : 204285
Who's Online : 6
Your IP Address : 35.172.223.251
Server Time : 2022-08-11
0Shares