Menu rawatan autophagy bersama adunan anti inflamasi terkiat Kopi hitam pekat campur 2 sudu serbuk kari.Sendi dan sakit urat saraf memerlukan rawatan diet keras untuk memulihkannya.

Kebiasaannya dengan urut dan sapu minyak angin menjadi amalan kebiasaan apabila merasakan urat-urat tegang dan sengal-sengal sendi.

Kebiasaannya sakit sakit hilang kerana minyak angin dicampur dengam bahan steroid .

Tetapi kebiasaannya sakit berkenaan berulang terutama jika ada tersilap mengambil makanan sensitif.

Adunan secawan air kopi pekat tanpa gula dan 1 sudu serbuk kari diminum 3 kali sehari akan meredakan kesakitan yang dialami.


Terima Kasih kepada kekuatan polifenol dalam kopi diadunkan dengan sekurang-kurangnya 4 jenis anti inflamasi kuat dalam serbuk kari menjadikan mujarab untuk memulihkan masalah sakit sengal sendi dan urat-urat terutamanya kejang otot.

Penafian

Pihak BicaraMinda tidak bertanggungjawab terhadap komentarĀ  yang diutarakan melalui Tajuk " Tak tahan sakit urat dan sendi " di lamanĀ  ini. Ia adalah pandangan peribadi pengomentar dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengomentar sendiri.

By Bicara Minda

Lulusan Kejuruteraan Elektrik Universiti Malaya 1991 Aktif menulis blog alhadi.my

0Shares