Pertandingan Video Tiktok Anjuran Kementerian Pertanian dan Keterjaminan Makanan (KPKM)

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahaja


𝐏𝐄𝐑𝐓𝐀𝐍𝐃𝐈𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐓𝐈𝐊𝐓𝐎𝐊 𝐒𝐄𝐌𝐏𝐄𝐍𝐀 𝐊𝐀𝐑𝐍𝐈𝐕𝐀𝐋 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐆𝐑𝐈𝐓𝐈 𝐊𝐏𝐊𝐌Jom serlahkan bakat anda dengan menyertai Pertandingan Video Tiktok Sempena Karnival Integriti KPKM dengan tema Integriti : Buat Betul-betul!

Penyertaan terbuka kepada Semua Warga KPKM, Jabatan & Agensi di bawahnya.

Anda cuma perlu hasilkan video menarik yang bertepatan dengan tema dan isu berkaitan Integriti, jangan lupa untuk sertakan dengan tanda pagar #karnivalintegritikpkm dan #integritikpkm.Jangan lepaskan peluang keemasan ini kerana hadiah menarik menanti anda!

Scan QR code untuk dapatkan maklumat lanjut.

Mungkin anda pemenang yang kami cari!

Salam Integriti 🫡

#MalaysiaMADANI
#KPKMMalaysia
#TeamKPKM
#CukupDanTerjamin
#AgroMADANI

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ Pertandingan Video Tiktok Anjuran Kementerian Pertanian dan Keterjaminan Makanan (KPKM) ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.

Scroll to Top