1 min read

Bagaimana rupa Telefon pintar 2030

This post has already been read 235 times!

Masa depan telefon pintar adalah topik yang menarik. Menurut artikel TechRadar, telefon boleh lipat dijangka menjadi lebih popular pada tahun-tahun akan datang.

Jika syarikat telefon boleh menjadikan telefon boleh lipat mampu milik dan berguna, orang ramai mungkin akan mengguna pakainya. 5G sudah pun berada di beberapa buah negara, tetapi masih belum dapat dilihat berapa lama masa yang diambil untuk orang ramai menggunakan teknologi itu.

Syarikat akan melancarkan lebih banyak telefon 5G dan mengurangkan secara berperingkat telefon bimbit 4G, mengikut corak permintaan pelanggan.

Matlamatnya citarasa pelanggan berubah generasi sehingga ke tahap ‘biasa’ untuk membeli telefon 5G.

Pada masa hadapan, kamera menghadap ke hadapan sebenarnya boleh berada di bawah paparan. Oppo telah menunjukkan teknologi ini, dan kemungkinan pengeluar telefon lain akan mengikutinya.

Menurut Penasihat Teknologi, masa depan telefon pintar boleh termasuk telefon yang melekat pada bola mata anda atau menjadi tablet. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa ini hanyalah ramalan dan mungkin tidak menjadi kenyataan.

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. 

 

Baca Juga   Yoodo Tamat 29 Ogos 2024 – Pelanggan Sedia Ada boleh terus pelan sediada