Petikan ulasan autocar India Hyundai Ioniq 5 EV dengan BYD Atto 3 EV

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahaja


Hyundai Ioniq 5 atau BYD Atto 3: yang manakah EV premium yang lebih baik?

Hyundai Ioniq 5


Jawapan: Atto 3 jauh lebih berpatutan daripada Ioniq 5.

Ioniq 5 menawarkan kemasan yang lebih premium.

BYD Atto 3 menawarkan kereta EV mampu milik jaminan 8 tahun pada bateri dan motornya, sebagai tambahan kepada jaminan pakej tiga tahun.

BYD Atto 3

Walaupun tanpa ciri seperti tempat duduk hadapan berventilasi dan sistem bunyi premium namun BYD Atto 3 menawarkan EV yang bersesuaian dengan masyarakat bandar yang inginkan kenderaan ringkas untuk urusan.

Hyundai Ioniq 5 pula lebih ekslusif dengan ciri keselesaan, lebih lengkap dan berasa lebih mewah berbanding BYD.

Prestasi Hyundai Ioniq 5 mampu bergerak sejauh 453km dengan sekali cas, satu julat bagus, dan kematangan kejuruteraan menarik minat pelanggan .

Hyundai menawarkan pakej jaminan 3 tahun dan berserta jaminan bateri 8 tahun.

Jika memiliki bajet, Hyundai Ioniq 5 sangat berbaloi untuk dimiliki.

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ Petikan ulasan autocar India Hyundai Ioniq 5 EV dengan BYD Atto 3 EV ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.

Scroll to Top