Kasut lelaki popular pilihan 2023

  • Post author:
  • Post category:Info

This post has already been read 161 times!
12 Kasut Kasual Terbaik untuk Lelaki [Panduan Pembeli 2023]


Kasut ialah set penampilan lelaki disamping seluar dan baju.

Ciri-ciri kemasan dan keselesaan akan menjadi syarat utama pemilihan kasut yang sesuai.

Berikut senarai 12 kasut kasual terbaik untuk lelaki yang popular sepanjang tahun 2023.

1. Oliver Cabell Low 1

Kasut putih Oliver Cabell Low 1 ini telah menjadi pilihan terbaik untuk kasut kasual kerana keselesaan dan rekabentuk kulitnya. Kasut kulit ini dibuat di Marche, Itali, dengan keutamaan kualiti.

2. Timberland 6-inchPremium But kalis air yang bergaya menjadi pilihan ramai lelaki. Timberlands juga terkenal kerana sangat mampan dengan penebat ECO PrimaLoft® dan kulit kalis air. Disamping Timberlands klasik warna Wheat Nubuck, but lasak ini tampil dalam sembilan warna berbeza, untuk memenuhi citarasa pembeli. But yang tahan lasak dan bermutu tinggi ini menjadi pilihan lelaki bekerjaya.

3. Van Old Skool

Jenama ini tampil dengan rekabentuk kasual direka untuk lelaki yang gemar berpakaian ringkas.

4. Converse Chuck 70 High-Top Canvas Trainer

Converse mempunyai gaya dan keselesaan tersendiri, membolehkan jenama ini kekal popular selama 50 tahun di pasaran kasut kasual.

5. New Balance 247S

Kasut ini direka untuk lelaki yang mengutamakan keselesaan berbanding gaya.

Kasut kegemaran pemain tenis ini datang dalam warna hitam dan biru laut. Kasut sukan yang ringan dan fleksibel ini sesuai untuk lelaki untuk pelbagai kegunaan am.

6. Adidas Stan Smith Original Dengan matlamat untuk menggunakan hanya poliester kitar semula menjelang 2024, adidas Stan Smith juga merupakan pilihan yang mampan dan mesra alam yang mengekalkan gaya ikonik mereka sambil mengingati planet ini. Ia tampil dalam 10 warna unik yang berbeza. Warna paling menarik mata memandang ialah warna hijau dan putih klasik.

Baca Juga   Senarai kereta popular Malaysia

7. Cole Hann Cloudfeel Weekender Penny Loafer

Jenama ini mempunyai tapak luar getah yang memberikan daya tarikan yang menakjubkan sambil tetap membolehkan anda kekal ringan semasa anda berjalan. Kasut ini juga dilapisi dengan GRANDFØAM untuk memberikan anda perasaan berjalan di atas awan, memberikan rasa kemewahan dan keselesaan yang tertinggi.

8. Allbirds Tree Skippers

Kasut jenis slip-on yang bernafas dan lembut ini diperbuat daripada pokok kayu putih. Terdapat beberapa pilihan warna yang berbeza untuk dipilih daripada gelap kepada terang, menjadikan kasut berkonsepkan mesra alam ini agak serba boleh.

9. Clark Desert Boot

Clarks Desert Boots ialah sepasang kasut kasual yang sesuai untuk lelaki yang tidak mahu kelihatan terlalu kasual. But ini didatangkan dalam 15 warna yang berbeza. Rekabentuk kemas dan menyenangkan sesuai untuk tugasan pelbagai lokasi kerja.

10. Dr. Martens 1460 Lace Up Boots

But ini diperbuat daripada kulit licin berkualiti tinggi dan mempunyai tapak kaki berkusyen udara yang selesa untuk pernafasan yang optimum.

11. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Kasut sukan kasual ini diperbuat daripada 100% Neoprena, manakala tapaknya diperbuat daripada 100% getah.

Rekabentuk ini untuk anda lebih suka tampil bergaya dengan merasai kualiti kasut kasual.

12. Veja Esplar Leather Marsala Diperbuat terutamanya daripada kulit dengan lapisan kapas organik. Rekaan badan putih dengan jalur merah pekat menyerlahkan konsep “V’ klasik kasual dan ringkas.

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja.