Jenama Telefon Android terbaik 2023

This post has already been read 228 times!


Tidak dinafikan Apple merupakan jaguh besar mengembangkan era telefon pintar.

Mutakhir ini telefon Android berkuasa Google terus menjadi pilihan ramai terutama di luar AS.

Itu tidak menghairankan apabila anda mempertimbangkan rangkaian pengeluar berbeza yang menghasilkan telefon pintar Android mengadaptasi regim harga memenuhi citarasa pengguna.

Samsung setakat ini adalah pengeluar Android terbesar dalam pasaran global, dan pembeli AS juga akan dapat memilih daripada Motorola, Sony, OnePlus, dan sudah tentu telefon Pixel Google sendiri.

Di luar Amerika Utara terdapat lebih banyak persaingan daripada jenama besar China termasuk Xiaomi, Oppo, Vivo dan banyak lagi.Ini bermakna terdapat banyak kepelbagaian di luar sana – jauh lebih banyak daripada yang anda dapat daripada segelintir iPhone yang dikeluarkan setiap tahun.

Pengguna Android juga mempunyai pilihan faktor bentuk baharu seperti gelombang telefon boleh lipat baharu yang melanda pasaran sekarang, diterajui oleh Samsung tetapi dengan persaingan yang semakin meningkat.

Memandangkan Android sangat terbuka, mudah untuk beralih antara jenama, jadi hanya kerana anda menggunakan Samsung pada masa ini, anda tidak sepatutnya merasakan keperluan untuk mengekalkannya. Walaupun pada masa ini anda pemilik iPhone, lebih mudah berbanding sebelum ini untuk beralih daripada iPhone kepada Android, jadi jangan biarkan perkara itu mematahkan anda.

Di Tech Advisor kami secara bebas menguji setiap telefon secara menyeluruh supaya kami boleh memberikan anda pilihan terbaik pada bila-bila masa. Mengklik pada ulasan kami yang mendalam akan membantu, kerana kami mempunyai penanda aras terperinci, fotografi ujian dan banyak lagi. Ini ialah sepuluh kegemaran kami sekarang, tetapi teruskan menyemak semula semasa kami mengemas kini senarai ini dengan kerap.

Penafian
Baca Juga   Tragedi Pulau Bidong, Kisah Pelarian Vietnam 'Besar Kepala'

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja.