Geely lancar EV mini Panda Kart

This post has already been read 1085 times!

Ya, Geely sememangnya telah memperkenalkan EV mini Panda Kart, yang merupakan tambahan yang sporty dan suka bermain kepada keluarga Panda Mini mereka.

Ia direka untuk menarik minat pemandu muda dengan gaya berinspirasikan go-kart dan livery yang bertenaga.

Geely Panda Mini Kart

Panda Kart menampilkan sayap belakang dan estetika berinspirasikan sukan permotoran, walaupun ia mengekalkan kuasa dan spesifikasi casis yang sama seperti model standard.

Panda Kart ialah EV mini empat tempat duduk yang didatangkan dalam saiz kompak, berukuran 3150 x 1540 x 1685 mm dengan jarak roda 2015 mm.

Ia dilengkapi dengan motor segerak magnet kekal dipasang di belakang yang memberikan kuasa 30 kW dan tork 81.1 lb-ft.

Walaupun Geely masih belum mendedahkan spesifikasi atau julat bateri, kenderaan itu menyokong kedua-dua mod pemanduan biasa dan sport serta menawarkan pengecasan pantas DC 22kW bersama-sama dengan pengecasan perlahan 3.3kW AC.

Bahagian dalamannya direka untuk mengujakan pemandu muda, menampilkan skrin kawalan pusat 8 inci dan panel instrumen LCD 9.2 inci.

Dalaman Geely Panda EV Mini Kart

Skrin kawalan pusat menyokong sambungan wayarles, kawalan suara, navigasi dan hiburan multimedia.

Selain itu, kereta itu boleh dikawal dari jauh melalui telefon pintar untuk fungsi seperti membuka, mengunci dan kawalan hawa dingin.

Ia sememangnya merupakan tambahan yang menawan kepada pasaran EV mini, menggabungkan kepraktisan dengan rupa yang menyeronokkan dan sporty yang pasti menarik perhatian! 🏎️💨

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. 

 

Baca Juga   Jangan harap akan ada EV bawah 100K di Malaysia-penyelidik pasaran