Panduan membeli Kereta Baru

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahaja


Bercadang untuk membeli Kereta baru?

Selain dari faktor harga, spesifikasi kereta, ulasan maklum balas kereta antara kaedah mendapatkan maklumat jenis kereta yang bersesuaian.Soalan Lazim, ulasan pakar, ulasan pengguna, dan bahagian video juga boleh diterokai untuk pemahaman yang lebih baik.
Secara mudahnya jenama kereta popular di Malaysia seperti Perodua, Proton and Honda menjadi pilihan pembeli . Selain dari itu terdapat 5 kereta pilihan ramai di Malaysia seperti Toyota Fortuner, Mazda CX-5, Toyota Corolla Cross, Mitsubishi Xpander and Honda HR-V.

Selain itu, 5 model kereta terbaru yang bakal memasuki pasaran di Malaysia adalah Mitsubishi Pajero Sport 2023, MG ZS EV, Nissan Kicks, Haval H2 2023 dan Peugeot 508 2023.Soalan Lazim

1) Manakah jenama kereta popular di Malaysia?
Jenama kereta 5 popular di Malaysia ialah Perodua, Proton, Honda, Toyota and Nissan.

2): Manakah model kereta baru popular di Malaysia pada 2023?
Toyota Fortuner, Mazda CX-5, Toyota Corolla Cross, Mitsubishi Xpander dan Honda HR-V.

3) Model baru yang bakal memasuki pasaran di Malaysia tahun 2023?
Mitsubishi Pajero Sport 2023, MG ZS EV, Nissan Kicks, Haval H2 2023 and Peugeot 508 2023.

4) Kereta kategori mewah yang akan dilancarkan 2023
BMW i7, Toyota Innova Zenix, Mercedes Benz A-Class Sedan, Audi E-Tron GT and Audi Q8 Sportback E-Tron

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ Panduan membeli Kereta Baru ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.

Scroll to Top