Chery SUV baru Tansuo 06 akan memasuki pasaran antarabangsa sebagai Jaecoo J7

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahaja


Chery Tansuo 06 ialah SUV “off-road ringan”, untuk jalan luar bandar yang kasar. Direka bentuk untuk pembeli usia pertengahan yang aktif dalam perladangan dan tugasan kerja awam.

TanSuo 06 bermaksud “Penjelajah 06”.


Tansuo 06 adalah SUV kompak.

Rekabentuk dalaman Tansuo 06 ditonjolkan oleh skrin terapung berorientasikan potret dengan ukuran 13.2 inci. Satu perubahan berbanding dengan model Chery sebelum ini yang lebih suka menggunakan satu blok yang diperbuat daripada dua skrin.Paparan HUD dan panel instrumen LCD yang lebih menyerlah. Konsol tengah Tansuo 06 mendapat lubang udara yang besar dan beberapa kemasan krom. Laluan tengah dipasang siap dua pad pengecasan wayarles, dua pemegang cawan dan pemilih gear boleh ditarik berbentuk menarik.Chery dijangka melancarkan Omoda & Jaecoo di lebih 25 negara. Negara pertama adalah Rusia.

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ Chery SUV baru Tansuo 06 akan memasuki pasaran antarabangsa sebagai Jaecoo J7 ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.

Scroll to Top