MOTORSIKAL Y15 DICURI DI TAMAN SAMUDERA

MOTORSIKAL Y15 DICURI DI TAMAN SAMUDERA

 

Rabu lepas (1/9/2021) satu kecurian motorsikal berlaku di Apartment Casmaria Taman Samudera sekitar pukul 4 pagi.

Info Sains Teknologi dan Kesihatan

Sebuah motorsikal Y15 Biru (Plat BPY 4849) telah dibawa lari bersama dua orang suspek. Suspek disyaki menaiki motorsikal plat WLR 9745. Bagi sesiapa yang ada info, sila hubungi :

See also  SUSPEK KES CURI TELEFON BIMBIT DI TANGKAP

018-3515193 (Syahmil)

 

Warga apartment ni dah kena bincangkan sama-sama nampaknya, macam mudah je nak masuk keluar walaupun pukul 4 pagi. Access card pun gantung dekat situ je untuk masuk. Harap lebih berjaga-jaga lah selepas terjadinya isu ini.

See also  Awas Scammer app palsu i-sinar

 

Kredit Asal gombak

Penafian

Pihak BicaraMinda tidak bertanggungjawab terhadap komentarĀ  yang diutarakan melalui Tajuk " MOTORSIKAL Y15 DICURI DI TAMAN SAMUDERA " di lamanĀ  ini. Ia adalah pandangan peribadi pengomentar dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengomentar sendiri.

See also  Polis buru banduan lolos

Our Visitor

156040
Users Today : 830
Users Yesterday : 2819
Users Last 7 days : 24435
Users Last 30 days : 79864
Users This Month : 49765
Users This Year : 156039
Total Users : 156040
Views Today : 1426
Views Yesterday : 4305
Views Last 7 days : 36938
Views Last 30 days : 122980
Views This Month : 76257
Views This Year : 238647
Total views : 238648
Who's Online : 3
Your IP Address : 44.200.30.73
Server Time : 2022-08-18
0Shares