Dulu lempang raider oku,hari ini kedai kena roboh

Masih ingat kes rider panda OKU kena lempang dengan vendor?harini kedai tu dah kena roboh dengan mbpj.tktau la sebab apa mungkin sebab tapak kot.ingatlah,harini kita buat orang,esok lusa mungkin dapat balasan.

.

Info Sains Teknologi dan Kesihatan

Pada 6 April 2021 lepas, telah tular video seorang raider penghantaran makanan dilempang pemilik kedai gara gara merungut makanan tempahan belum siap walaupun sudah menunggu sekitar 2 jam.

 

Ikuti kisah berikut:

Kes Rider kena lempang dengan owner kedai.

See also  {{Video}} Kecekapan Sjn Mejar Maznan berjaya selamatkan remaja cubaan bunuh diri

Kes order masuk jam 6 petang, pukul 8 malam order tak siap-siap lagi. Order lebih daripada 1. Kedai suruh rider hantar dulu makanan yang dah siap, tetapi rider menolak kerana memang tak boleh hantar makanan selagi makanan lain belum siap. Kalau dapat 4 order serentak, kena siapkan semua order baru rider boleh hantar sebab sistem dia direka begitu.

Rider minta kedai untuk cepatkan order siap, tetapi berlaku sedikit pertelingkahan menyebabkan rider ditampar oleh owner kedai. Kesahihan sumber tidak dapat dipastikan kerana ini info dapat dari group-group lain.

See also  Bapa bantu anak OKU jual tudung saji unik dapat perhatian Menteri Besar Pahang

P/s: Sebab tu jangan marah rider kalau makanan lambat sampai. Kami ni pun tension tahu tak bila makanan lambat siap. Kacau gaji & buang masa. Nak menjawab pada customer lagi minta maaf lambat. Fuhh. Tak pasal-pasal kena lempang.

See also  {Video} Jambatan Kampung roboh angkara lori tipper

 

 

 

Penafian

Pihak BicaraMinda tidak bertanggungjawab terhadap komentar  yang diutarakan melalui Tajuk " Dulu lempang raider oku,hari ini kedai kena roboh " di laman  ini. Ia adalah pandangan peribadi pengomentar dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengomentar sendiri.

Our Visitor

378423
Users Today : 2018
Users Yesterday : 1939
Users Last 7 days : 16562
Users Last 30 days : 61813
Users This Month : 5427
Users This Year : 378422
Total Users : 378423
Views Today : 2802
Views Yesterday : 2888
Views Last 7 days : 24679
Views Last 30 days : 94931
Views This Month : 7967
Views This Year : 582661
Total views : 582662
Who's Online : 8
Your IP Address : 35.172.224.102
Server Time : 2022-12-03
0Shares