Dulu lempang raider oku,hari ini kedai kena roboh

Masih ingat kes rider panda OKU kena lempang dengan vendor?harini kedai tu dah kena roboh dengan mbpj.tktau la sebab apa mungkin sebab tapak kot.ingatlah,harini kita buat orang,esok lusa mungkin dapat balasan.

.

Info Sains Teknologi dan Kesihatan

Pada 6 April 2021 lepas, telah tular video seorang raider penghantaran makanan dilempang pemilik kedai gara gara merungut makanan tempahan belum siap walaupun sudah menunggu sekitar 2 jam.

 

Ikuti kisah berikut:

Kes Rider kena lempang dengan owner kedai.

See also  Notis Tular: MOTOSIKAL WEW9854 MILIK OKU BISU & PEKAK DICURI

Kes order masuk jam 6 petang, pukul 8 malam order tak siap-siap lagi. Order lebih daripada 1. Kedai suruh rider hantar dulu makanan yang dah siap, tetapi rider menolak kerana memang tak boleh hantar makanan selagi makanan lain belum siap. Kalau dapat 4 order serentak, kena siapkan semua order baru rider boleh hantar sebab sistem dia direka begitu.

Rider minta kedai untuk cepatkan order siap, tetapi berlaku sedikit pertelingkahan menyebabkan rider ditampar oleh owner kedai. Kesahihan sumber tidak dapat dipastikan kerana ini info dapat dari group-group lain.

See also  Jambatan gantung dalam pembinaan runtuh

P/s: Sebab tu jangan marah rider kalau makanan lambat sampai. Kami ni pun tension tahu tak bila makanan lambat siap. Kacau gaji & buang masa. Nak menjawab pada customer lagi minta maaf lambat. Fuhh. Tak pasal-pasal kena lempang.

See also  [VIDEO] Selongkar sampah cari emas RM70,000 `dibuang’

 

 

 

Penafian

Pihak BicaraMinda tidak bertanggungjawab terhadap komentar  yang diutarakan melalui Tajuk " Dulu lempang raider oku,hari ini kedai kena roboh " di laman  ini. Ia adalah pandangan peribadi pengomentar dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengomentar sendiri.

Our Visitor

156045
Users Today : 835
Users Yesterday : 2819
Users Last 7 days : 24440
Users Last 30 days : 79869
Users This Month : 49770
Users This Year : 156044
Total Users : 156045
Views Today : 1444
Views Yesterday : 4305
Views Last 7 days : 36956
Views Last 30 days : 122998
Views This Month : 76275
Views This Year : 238665
Total views : 238666
Who's Online : 1
Your IP Address : 44.200.30.73
Server Time : 2022-08-18
0Shares