Gaya Sporti Kia Picanto 2024 menawan ramai

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahaja


Rupa paras Kia Picanto 2024 tampil dengan elemen kepintaran, contohnya unit lampu depan bertindih, serta terdapat bar lampu LED di atas jeriji hidung harimau.Rekaan belakang menampilkan sistem lampu LED berciri rekabentuk pintar, dipasang bar LED yang menghubungkan antara belakang lampu kiri dan kanan.

Ciri lain termasuklah pilihan rim bersaiz 14, 15 atau 16 inci, kemasan dalaman yang lebih istimewa, serta opsyen bumbung yang boleh dibuka.


Untuk ruang kabin, Kia telah memasang skrin kluster digital, serta skrin sentuh tengah bersaiz lapan inci, sementara butang kawalan pengudaraan dikekalkan di bawah corong pendingin hawa.

.

Varian GT-Line menambah kelengkapan seperti stereng jenis bawah rata, ciri pemanas pada roda stereng, serta kehadiran klac pedal.


Kelengkapan keselamatan turut dipertingkatkan dengan kehadiran ciri seperti sistem pemantauan titik buta, brek kecemasan automatik, bantuan lorong aktif dan sistem amaran pemandu mengantuk atau lalai.

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ Gaya Sporti Kia Picanto 2024 menawan ramai ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.

Scroll to Top