IR Blaster pada Android boleh jadi alat kawalan jauh Televisyen, Unifi, myTV

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahajaSering terjadi alat kawalan jauh kehabisan bateri atau hilang, maka pilihan yang mudah sekarang ialah menggunakan telefon pintar yang memiliki alat Blaster IR diguna sebagai alat kawalan jauh peranti inframerah dalam rumah atau pejabat.

Alat kawalan Android untuk UNiFi TV


Blaster IR ialah peranti yang membolehkan anda mengawal peranti elektronik lain menggunakan cahaya inframerah. Teknologi ini telah wujud sejak sekian lama dan biasanya digunakan dalam alat kawalan jauh.Blaster IR pada telefon Android amat berguna sebagai alat kawalan jauh seperti TV, setupbox UNiFi, myTV dan Penghawa Dingin.

Tidak semua telefon pintar menyokong Blaster IR. Redmi Note antara yang ada fungsi iniBlaster IR biasanya terletak di bahagian atas telefon dan berbentuk seperti mentol LED kecil.

Alat kawalan jauh Android untuk TV

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ IR Blaster pada Android boleh jadi alat kawalan jauh Televisyen, Unifi, myTV ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.

Scroll to Top