Testimoni Keajaiban kelapa merawat penyakit yang digeruni manusia

0
1751

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahaja


Berikut adalah perkongsian dari buku “COCONUT CURES” pesakit Parkinson,demensia,kanser dan prostat merawat menggunakan kelapa.1) Penyakit Parkinson

Saya kini menjaga bapa saya yang berumur 85 tahun yang mempunyai pelbagai masalah, termasuk demensia, gejala Parkinson dan kanser limfa.

Apabila saya memberitahu doktor bahawa bapa mengalami masalah menggigil, masalah berjalan dan telah dapat diredakan dengan minyak kelapa dara, doktor seperti tidak percaya. Ayah saya tahu apabila dia tidak mendapat minyak kelapa dara, masalah tangan dan kaki menggigil akan kembali. Apa yang boleh saya katakan?
Donna

2) Prostat
Saya telah mengalami pembesaran prostat . Kira-kira 7-8 tahun yang lalu ia sangat sukar untuk membuang air kecil sehingga saya meminta doktor untuk mengambil ubat. Saya mengambil ubat itu beberapa tahun, dan hidung saya sentiasa tersumbat.

Kadang-kadang saya mencuba tanpa ubat, dan hidung terbuka! Kemudian saya membaca di Internet bahawa kesan sampingan ubat hospital itu adalah masalah pernafasan.

Jadi saya tukar kepada ekstrak saw palmetto, yang nampaknya sehebat ubat (Proscar) tanpa kesan sampingan.

Saya juga mendapat tahu bahawa komposisi asid lemak ekstrak biji saw palmetto agak serupa dengan minyak kelapa.

Jadi saya berhenti melihat palmetto (kerana mahal di Finland berbanding minyak kelapa dara) dan kini selama kira-kira 3 tahun bergantung semata-mata pada minyak kelapa. Tiada masalah buang air kecil!

Iikka


Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ Testimoni Keajaiban kelapa merawat penyakit yang digeruni manusia ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.