Susu lembu rawat Masalah buang air besar berdarah

Sila baca sepenuhnya. Jangan hanya baca setakat tajuk sahaja


Buang air besar berdarah menunjukkan ada masalah penyakit usus dan kolon.

Susu perahan tangan tidak dimasak bagus untuk rawatan pelbagai penyakit

Perkara ini jika dibiarkan akan merebak menjadi kanser.


Walaupun ramai pakar kesihatan menolak penggunaan susu lembu asli dengan alasan ianya tidak bermanfaat untuk kaum dewasa, namun penemuan terbaru mendapati bahan asli ni amat berguna kepada manusia.


Minum sekurang-kurangnya segelas susu sehari boleh mengurangkan risiko kanser kolorektal (kolon).

Kalsium, daripada susu atau sumber lain, telah lama dianggap memainkan peranan dalam mencegah kanser kolorektal, penyakit serius yang dihidapi ramai penduduk dunia .


Minum susu lembu asli sekurang-kurangnya dua gelas sehari, dapat mengurangkan risiko kanser kolon sebanyak 15 peratus.

Jika anda mengalami pendarahan kolon setiap kali membuang air besar, sila bertindak segera dengan rawatan susu lembu asli.

Elakkan meminum susu yang dijual di kedai kerana ianya telah melalui proses industri menyebabkan hilang khasiat semulajadi.

Penafian

Maklumat yang terkandung dalam siaran ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini [ Susu lembu rawat Masalah buang air besar berdarah ] dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat terkini dan betul, kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan dengan menghormati laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung pada siaran untuk sebarang tujuan.

Scroll to Top